YSE-valmennus/PJU-valmennus

Lexmentor tarjoaa sekä yleisiä, kaikille avoimia että yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutustilaisuuksia rakennusalan sopimusasioista, erityisesti Rakennusurakan yleisistä sopimusehdoista YSE 1998.

YSE-peruskurssit

YSE-kurssi soveltuu kaikille rakennushankkeessa mukana oleville, jotka työssään joutuvat tekemisiin YSEn kanssa, kuten eri toimialojen urakoitsijoille, rakennuttajille, konsulteille, tarjouslaskijoille jne.

Kevään 2021 YSE-peruskurssi on jo pidetty. Lähiaikoina ilmoitamme milloin kurssit ovat saatavilla seuraavan kerran. Klikkaa alta lisätietoja YSE-peruskurssista.

Tutustu YSE-peruskurssiin

YSE-kurssiesite


Webinaareista hyvää palautetta!

Järjestimme YSE-peruskurssin livenä striimattuna webinaarina jo syksyllä 2020 ja kurssi sai erinomaisen palautteen, niin sisällöstä kuin teknisestä toteutuksesta! Osallistujat arvostivat mahdollisuutta esittää kysymyksiä ja sitä, että asioita pystyi kertaamaan videotallenteilta webinaarin jälkeenkin. Lue tästä kurssipalautteita.

Kurssipalautteet


YSE-peruskursseilla ovat vuodesta 2006 lähtien käyneet jo tuhannet rakennusalan henkilöt! Katso kurssipalautteita vuosien varrelta.


PJU-valmennus

Uudistunut Projektinjohtourakka -kurssi

Projektinjohtourakan RT-sopimusasiakirjat uudistuivat vuoden 2018 lopussa. Lexmentor Oy / PJU-valmennus on keväästä 2018 lähtien järjestänyt uusiin RT-ohjekortteihin perustuvia PJU-kursseja – varsinkin yrityskohtaisesti räätälöityinä. Kurssit ovat saaneet hyvän vastaanoton!

Nyt päivitetty PJU -tehokurssi soveltuu kaikille rakennushankkeessa mukana oleville, jotka työssään ovat tekemisissä projektinjohtourakkasopimusten kanssa, kuten eri toimialojen urakoitsijoille, rakennuttajille, konsulteille ja myös lakimiehille.

Kurssilla projektinjohtourakkasopimusta lähestytään käytännönläheisesti ja tuodaan esiin erityisesti urakkamuodon kipupisteitä. Kurssilla saat useita konkreettisia vinkkejä sopimuskirjauksista ja toimintatavoista, joilla vältetään erimielisyyksien syntymistä. Asioita havainnollistetaan esimerkkien ja oikeustapausten linjausten avulla.

Kouluttajana toimii osakas, asianajaja, diplomi-insinööri Emma Niemistö Asianajotoimisto Merilampi Oy:stä. Niemistö on erikoistunut urakkasopimuksiin ja toimii tilaajien ja urakoitsijoiden neuvonantajana vaativissa projekteissa. Hän hoitaa myös riita-asioita tuomioistuin- ja välimiesmenettelyissä.

Osallistu verkkokurssille

PJU -kurssi on nyt saatavilla verkkokoulutuksena. Koulutuksen kesto on n. 3h ja se sisältää videotallenteen sekä kattavan kirjallisen aineiston. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Kurssin hinta: 350€+alv/henkilö

Tutustu PJU-koulutukseen

Tilaa PJU-kurssi yrityksellesi

Projektinjohtourakka – sopimusmallin uudistus ja olennaiset erityispiirteet -kurssi on tilattavissa yrityksesi / organisaatiosi tarpeisiin räätälöitynä verkkokoulutuksena, joko webinaarina tai vaikkapa Teams-toteutuksena.

Katso esimerkki puolen päivän koulutuksesta:
PJU-kurssin esite (pdf)


Seuraava PJU-kurssi

Yleinen PJU-kurssi on saatavilla verkkokoulutuksena (webinaaritallenne+kirjallinen aineisto).

Lue lisää ja ilmoittaudu kurssille tästä.

PJU-kurssiesite (pdf)

Kurssipalautteet


Ilmoittautuminen ja tiedustelut

Kursseille ilmoittaudutaan Lyyti-palvelun kautta.

Tiedustelut
Sähköposti: info@lexmentor.fi
Puhelin: Pia Klementjeff, 040 753 1459

YSE-valmennus ja PJU-valmennus ovat Lexmentor Oy:n rekisteröityjä aputoiminimiä.

Yrityskohtaiset koulutukset

Yrityskohtaisten koulutustilaisuuksien osalta liikkeelle lähdetään asiakkaan tarpeiden ja sopimusosaamisen peruskartoituksesta ja suunnitellaan yritykselle sopiva koulutuspaketti. Koulutus voidaan räätälöidä esimerkiksi niin, että YSE 1998 –sopimusehtojen lisäksi käsitellään monia muitakin sopimusehtoja ja –suhteita ja kartoitetaan esimerkiksi rakennusprojektin koko sopimus- ja vastuuketjujen ongelmakohdat niin tarjouslaskennan, oston, myynnin kuin projektinhoidon kannalta.

Koulutusmetodi voi olla perinteinen luennointi, workshop-metodi tai näiden yhdistelmä. Koulutus voi olla livekoulutusta (koronan sen salliessa) tai verkkokoulutusta. Koulutukseen voidaan sisällyttää myös etäopiskelua kotitehtävineen. Koulutuksessa käsiteltävät caset ja harjoitustehtävät voidaan laatia asiakkaan oman sopimusaineiston pohjalta.


Lexmentorin muita koulutus­tilaisuuksia

Lexmentor Oy ja Pia Klementjeff ovat mukana myös muiden koulutusorganisaatioiden tilaisuuksissa.


Tilaa Lexmentorin uutiskirje

Liittymällä Lexmentorin postituslistalle saat jatkossa ajankohtaisia uutiskirjeitä ja tietoa rakentamisen sopimusasioihin (mm. YSE 1998 -ehdot) liittyvistä koulutuksista.

Kiitos, uutiskirje tilattu!

Voit lopettaa tilauksesi milloin vain klikkaamalla saamasi sähköpostin lopussa olevaa linkkiä.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.