Yleiset koulutukset

Lexmentor tarjoaa sekä yleisiä, kaikille avoimia että yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutustilaisuuksia rakennusalan sopimusasioista.

YSE-peruskurssi – KURSSIKLASSIKKO!

YSE-peruskurssi soveltuu kaikille rakennushankkeessa mukana oleville, jotka työssään joutuvat tekemisiin YSEn kanssa, kuten eri toimialojen urakoitsijoille, rakennuttajille, konsulteille, tarjouslaskijoille ja myös juristeille. Yrityskohtaisissa toteutuksissa sisältöä ja näkökulmaa voidaan painottaa asiakkaan haluamalla tavalla.

Peruskurssilla osallistuja saa hyvät perustiedot YSEstä ja valmiudet käyttää YSEä tietolähteenä ja menettelytapojen säädöspankkina rakennushankkeen eri vaiheissa. YSE-ehtojen paikoin vaikeaselkoisia määräyksiä valotetaan käytännön esimerkkien ja työmaatilanteiden avulla. Kurssilla oppii ”sopimuslukutaitoa”, jonka avulla voidaan välttyä kalliiksi käyviltä kömmähdyksiltä rakennushankkeissa. Kurssilla kerrotaan myös oikeuskäytännön merkittävistä tulkinnoista, jotka täytyy tuntea, mutta joita YSEstä ei voi lukea.

YSE-kurssiesite


Lexmentorin muita koulutus­tilaisuuksia

Lexmentor Oy ja Pia Klementjeff ovat mukana myös muiden koulutusorganisaatioiden tilaisuuksissa.


Sivu-urakan alistaminen RT 80271 mukaan -kurssi

Sivu-urakan alistaminen on Suomessa yleisesti käytetty urakkamuoto. Se on jaettu urakka, jossa rakennuttaja ja urakoitsijat solmivat varsinaisten urakkasopimustensa lisäksi – yleensä RT-korttia 80271 käyttäen – alistamissopimuksen. Alistamissopimus on juridisesti täysin itsenäinen sopimus urakkasopimusten rinnalla, mutta liittyy niihin tiiviisti ja muuttaa hyvinkin keskeisiltä osin sopijapuolten velvoitteita ja vastuujärjestelmää. Rakennushankkeen osapuolten on todella tärkeää tietää mitä alistamissopimus vaikuttaa heidän asemaansa.

Kurssilla urakkamuoto esitellään käytännönläheisesti ja yrityskohtaisessa toteutuksessa näkökulman painotus voidaan kohdentaa asiakkaan haluamalla tavalla.

Sivu-urakan alistaminen -kurssiesiteKoulutuksia koskevat tiedustelut

Sähköposti: info@lexmentor.fi
Puhelin: Pia Klementjeff, 0407531459

YSE-valmennus ja PJU-valmennus ovat Lexmentor Oy:n rekisteröityjä aputoiminimiä.

Tilaa Lexmentorin uutiskirje

Liittymällä Lexmentorin postituslistalle saat jatkossa ajankohtaisia uutiskirjeitä ja tietoa rakentamisen sopimusasioihin (mm. YSE 1998 -ehdot) liittyvistä koulutuksista.

Kiitos, uutiskirje tilattu!

Voit lopettaa tilauksesi milloin vain klikkaamalla saamasi sähköpostin lopussa olevaa linkkiä.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.