Rakentamisen sopimuskoulutukset

Lexmentor tarjoaa sekä yleisiä, kaikille avoimia että yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutustilaisuuksia rakennusalan sopimusasioista.

Täysin räätälöitynä

Yrityskohtaisten koulutustilaisuuksien osalta liikkeelle lähdetään asiakkaan tarpeiden ja sopimusosaamisen peruskartoituksesta ja suunnitellaan yritykselle sopiva koulutuspaketti. Koulutus voidaan räätälöidä esimerkiksi niin, että YSE 1998 -sopimusehtojen lisäksi käsitellään monia muitakin sopimusehtoja, eri urakkamuotoja ja kartoitetaan esimerkiksi rakennusprojektin koko sopimus- ja vastuuketjujen ongelmakohdat niin tarjouslaskennan, oston, myynnin kuin projektinhoidon kannalta.
Koulutusmetodi voi olla perinteinen luennointi, workshop-metodi tai näiden yhdistelmä. Koulutus voi olla livekoulutusta (koronan sen salliessa) tai hybridimalli, jolloin voi osallistua paikan päällä tai katsoa live-striimiä. Voidaan käyttää myös Teamsia. Koulutuksessa käsiteltävät caset ja harjoitustehtävät voidaan laatia asiakkaan oman sopimusaineiston pohjalta.


Webinaareista hyvää palautetta!

Olemme syksystä 2020 asti järjestäneet YSE-peruskurssia livenä striimattuna webinaarina. Kurssi on saanut erinomaista palautetta, niin sisällöstä kuin teknisestä toteutuksesta! Osallistujat arvostivat kurssin käytännönläheisyyttä, mahdollisuutta esittää kysymyksiä ja sitä, että asioita pystyi kertaamaan videotallenteilta webinaarin jälkeenkin. Lue tästä kurssipalautteita.

Kurssipalautteet

YSE-peruskursseilla ovat vuodesta 2006 lähtien käyneet jo tuhannet rakennusalan henkilöt! Katso kurssipalautteita vuosien varrelta.


Koulutuksia koskevat tiedustelut

Sähköposti: info@lexmentor.fi
Puhelin: Pia Klementjeff, 0407531459

YSE-valmennus ja PJU-valmennus ovat Lexmentor Oy:n rekisteröityjä aputoiminimiä.

Tilaa Lexmentorin uutiskirje

Liittymällä Lexmentorin postituslistalle saat jatkossa ajankohtaisia uutiskirjeitä ja tietoa rakentamisen sopimusasioihin (mm. YSE 1998 -ehdot) liittyvistä koulutuksista.

Kiitos, uutiskirje tilattu!

Voit lopettaa tilauksesi milloin vain klikkaamalla saamasi sähköpostin lopussa olevaa linkkiä.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.