Yritysesittely

Sopimusosaaminen on yhä tärkeämpi osa jokapäiväistä liiketoimintaa. Yrityksen sopimusosaamiseen panostaminen kannattaa. Lexmentor on kokenut sopimusopas, joka tuo sopimusosaamisen käytännönläheisesti ja luontevasti yrityksen jokapäiväisen liiketoiminnan osaksi.

Lexmentor on pieni, mutkaton ja helposti lähestyttävä yritys, ”sopimusasiaintoimisto”, joka hoitaa asiakkaan pieniä ja suuria asioita. Asiakas voi olla varma siitä, että hänen asiansa eteen tehdään kaikki mitä tehtävissä on. Asiakkaan asiaa ei Lexmentorissa koskaan hoida kasvoton koneisto, vaan aina sama, tuttu, luotettava henkilö.

Rakentamisen juridiikka on Lexmentorin vahva laji. Lexmentor tarjoaa asiantuntevaa, käytännöllistä ja ennakoivaan oikeusajatteluun perustuvaa lakipalvelua rakennushankkeen laki- ja sopimusasioihin – alkaen suunnitteluvaiheesta ja päätyen viimeisimpään jälkitarkastukseen. Rakennusurakan yleiset sopimusehdot YSE 1998 ovat erikoisosaamistamme.

Lexmentor kouluttaa ja valmentaa yrityksiä käytännönläheisesti. Koulutustilaisuuksissa puhutaan yritysten omaa kieltä, ei ”juristilatinaa”. Meillä on vankka kokemus yrityskohtaisten koulutusten räätälöinnistä niin, että sopimusasiat todella avautuvat kurssilaisille ja koulutuksen jälkeen sopimusosaaminen on uudella tasolla.

Myös urakka- ja sopimusriitojen ratkaisu, ensisijaisesti sovittelemalla, mutta viime kädessä tuomioistuimessa, kuuluu Lexmentorin vahvuuksiin.Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.