Yrityskohtaiset koulutukset

Lexmentor tarjoaa sekä yleisiä, kaikille avoimia että yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutustilaisuuksia rakennusalan sopimusasioista.

Yrityskohtaiset koulutukset

Yrityskohtaisten koulutustilaisuuksien osalta liikkeelle lähdetään asiakkaan tarpeiden ja sopimusosaamisen peruskartoituksesta ja suunnitellaan yritykselle sopiva koulutuspaketti. Koulutus voidaan räätälöidä esimerkiksi niin, että YSE 1998 –sopimusehtojen lisäksi käsitellään monia muitakin sopimusehtoja ja –suhteita ja kartoitetaan esimerkiksi rakennusprojektin koko sopimus- ja vastuuketjujen ongelmakohdat niin tarjouslaskennan, oston, myynnin kuin projektinhoidon kannalta.

Koulutusmetodi voi olla perinteinen luennointi, workshop-metodi tai näiden yhdistelmä. Koulutus voi olla livekoulutusta (koronan sen salliessa) tai hybridimalli, jolloin voi osallistua paikan päällä tai katsoa live-striimiä. Voidaan käyttää myös Teamsia. Koulutukseen voidaan sisällyttää myös etäopiskelua kotitehtävineen. Koulutuksessa käsiteltävät caset ja harjoitustehtävät voidaan laatia asiakkaan oman sopimusaineiston pohjalta.


Lexmentorin muita koulutus­tilaisuuksia

Lexmentor Oy ja Pia Klementjeff ovat mukana myös muiden koulutusorganisaatioiden tilaisuuksissa.


Ilmoittautuminen ja tiedustelut

Kursseille ilmoittaudutaan Lyyti-palvelun kautta, jonne linkit löytyvät ko. kurssin sivuilta: verkkovalmennukset.lexmentor.fi

Tiedustelut
Sähköposti: info@lexmentor.fi
Puhelin: Pia Klementjeff, 040 753 1459

YSE-valmennus ja PJU-valmennus ovat Lexmentor Oy:n rekisteröityjä aputoiminimiä.

Tilaa Lexmentorin uutiskirje

Liittymällä Lexmentorin postituslistalle saat jatkossa ajankohtaisia uutiskirjeitä ja tietoa rakentamisen sopimusasioihin (mm. YSE 1998 -ehdot) liittyvistä koulutuksista.

Kiitos, uutiskirje tilattu!

Voit lopettaa tilauksesi milloin vain klikkaamalla saamasi sähköpostin lopussa olevaa linkkiä.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.